Stekno logo
Resultathåndtering for BilCross

Bilcross resultatsystem

Systemet er bygget i Microsoft Access, som må finnes på maskinen det skal kjøres på (versjon 2003-2019/365), og bygger på standard Windows funksjonalitet og virkemåte

Fra og med 2017 har systemet støttet 64-bit-versjon av Office. Eldre versjoner gir feilmelding.

Det blir en ny versjoni løpet av 2024 som håndterer like startnumre i forskjellige klasser!

Du kan bruke gratisversjon av Access - "Access-kjøretids-versjon" (Access Run Time Version). Sjekk Microsoft sine nedlastingssider for en versjon av dette. OBS på at det er samme "versjon" (både Office versjon og 64-/32-bit)

OBS bruker dere tilleg eller trekk i poeng?
NBF har vært litt frem og tilbake på det (kjørte en ikke helt populær versjon i 2022, som ble rettet til "gammel" versjon igjen i 2023. Du har muligheter til å vegge ønsket variant nå, du skal normalt velge den varianten som er satt som standard.

Etter innsjekk, skrives offisiell startliste, og man går i gang med omgangsvise startlister/heatoppsett. Det er fem ulike versjoner av slike startlister, fra fortløpende lister, uten mellomrom, til heatoppsett som kan nummereres enten per klasse eller omgang. Startlistene trekkes av systemet, eventuelt også med sportrekking.

Når omgangene er ferdig, kjøres resultater, du vil få beskjed om hvor mange som ikke har blitt registrert, og kan eventuelt avbryte. Førere som ikke er registrert i omgangen, registreres som brutt ved kjøring av resultater. Systemet sjekker at heat registreres riktig, dermed må man f eks justere om på alle deltakere i et heat, dersom man senere får beskjed om at en deltaker er ekskludert.

Alle resultater, og de fleste andre rapporter og lister, kan kjøres ut automatisk til Excel, html og/eller pdf.

Resultat etter N omganger (systemet håndterer inntil 10 omganger), beregnes etter metoden beskrevet i bilcross-reglementet (vær OBS ved tillegg og trekk i poeng, da du må stille inn/velge beregningsmåte ved like poeng). I de tilfelle det må gjøres loddtrekning, enten mellom finaler, markeres dette i systemet (gult på skjermen, gult/svakt grått på papir avhengig av skriver).

Dersom det skulle være behov for justering av finaleoppsett eller resultat etter finale, er det enkle skjema/grensesnitt for endring av dette.

Deltakere uten poeng markeres med en rødlig bakgrunnsfarge i finaleoppsettene, samt at det gis melding om dette, men må flyttes "manuelt" ut av finaleoppsettet.

Høres dette interessant ut, ta kontakt for en uforpliktende prat og gjennomgang. Klubber/arrangører som er interessert i det, kan eventuelt også få tilgang til en demo-utgave for å teste selv. Har jeg tid og anledning, kan jeg f eks også demonstrere på løp hos dere.

Pris

Oversendelse via e-post/nedlasting

Alle priser inkluderer mva.

Med systemet følger:

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Resultatservice

Hvis ønskelig, kan jeg forestå resultatservice for bilcross crosskart mm. Bare ta kontakt!

For informasjon om endringer i de siste versjoner, se versjoner


Sist oppdatert 2024-05-20