Stekno logo
Resultathåndtering for BilCross

Bilcross resultatsystem

OBS - feilmedlinger ved bruk av Windows 8

Programmet er utviklet og testet over flere år. Systemet slik det fremstå i dag, er et resultat av tilbakemeldinger og ønsker fra forskjellige arrangører.

Systemet er bygget i Microsoft Access, som må finnes på maskinen det skal kjøres på (versjon 2003-2016), og bygger på standard Windows funksjonalitet og virkemåte

OBS 64-bit vs 32-bit versjon av Office!
Fra og med 2017 kommer støtte for 64-bit-versjon av Office, men det er strengt tatt ingen grunn for å innstallere, medmindre du bruker en million rader i Excel.

Det er ikke nødvendig å kjøpe en Office-versjon med Access, man kan også laste ned en såkalt "Access-kjøretids-versjon" (Access Run Time Version). Sjekk Microsoft sine nedlastingssider for en versjon av dette. OBS på at det er samme "versjon" (både Office versjon og 64-/32-bit)

Dere bør imidlertid ha en Microsoft Office pakke på maskinen, og fortrinnsvis samme versjon som Run Time versjonen, da en kan flettet til Word og eksportere resultater til Excel.

Systemet bruker de "gode gamle" reglene for kvalifisering til finale. Disse falt ut reglementet fra og med 2012 til og med 2014, men er gjeninført fra og med 2015. I mine øyne manglet det litt i 2015, som er kommet tilbake igjen i ny form i 2016 (uten at jeg har sett akkurat det brukt på noe løp i 2016). Du finner en kort beskrivelse her.

Dersom man gjør all registrering av deltakere direkte i systemet, kan man flette det direkte til Teknisk kontroll/påmeldingsskjema som følger med. Man kan også enkelt ta ut rapporter i Excel.

Etter innsjekk, skrives offisiell startliste, og man går i gang med omgangsvise startlister/heatoppsett. Det er fem ulike versjoner av slike startlister, fra fortløpende lister, uten mellomrom, til heatoppsett som kan nummereres enten per klasse eller omgang. Startlistene trekkes av systemet, eventuelt også med sportrekking.

Når omgangene er ferdig, kjøres resultater, du vil få beskjed om hvor mange som ikke har blitt registrert, og kan eventuelt avbryte. Førere som ikke er registrert i omgangen, registreres som brutt ved kjøring av resultater. Systemet sjekker at heat registreres riktig, dermed må man f eks justere om på alle deltakere i et heat, dersom man senere får beskjed om at en deltaker er ekskludert.

Alle resultater, og de fleste andre rapporter og lister, kan kjøres ut automatisk til Excel, html og/eller pdf.

Resultat etter N omganger (systemet håndterer inntil 10 omganger), beregnes etter metoden beskrevet i bilcross-reglementet til og med 2011. I de tilfelle det må gjøres loddtrekning, enten mellom finaler, markeres dette i systemet (gult på skjermen, gult/svakt grått på papir avhengig av skriver).

Dersom det skulle være behov for justering av finaleoppsett eller resultat etter finale, er det enkle skjema/grensesnitt for endring av dette.

Deltakere uten poeng markeres med en rødlig bakgrunnsfarge i finaleoppsettene, samt at det gis melding om dette, men må flyttes "manuelt" ut av finaleoppsettet.

Høres dette interessant ut, ta kontakt for en uforpliktende prat og gjennomgang. Klubber/arrangører som er interessert i det, kan eventuelt også få tilgang til en demo-utgave for å teste selv. Har jeg tid og anledning, kan jeg f eks også demonstrere på løp hos dere.

Pris

Fra og med 2019:
6 250,- dette inkludere mva, men ikke porto/oppkrav

Priser på oppgradering etc:

Alle priser inkluderer mva.

Med systemet følger:

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Resultatservice

Hvis ønskelig, kan jeg forestå resultatservice for bilcross crosskart mm. Bare ta kontakt!

For informasjon om endringer i de siste versjoner, se versjoner

OBS: ny versjon også i 2020, se mer på Ny versjon 2020


Sist oppdatert 2020-07-10